Silco

Slovenski proizvođač materijala za doradu automobila
BOLJI SMO SVAKI DAN. ZA VAS. SLUŠAMO VAŠE POTREBE I PRIJAVE.
Ključ je uspjeha marke Silco zadovoljstvo krajnjih kupaca. Vjerujemo u poveznicu između ugleda robne marke i kvalitete proizvoda koji se pod njenim imenom prodaju. Stoga, s provjereno najboljim sirovinama, preciznim proizvodnim procesima i testiranjem svake proizvedene serije jamčimo pouzdanost. Zahvaljujući našim proizvodima, usluge i rad vlasnika radionica za popravak i lakiranje karoserije bit će učinkoviti. Kvaliteta se u konačnici ogleda u zadovoljstvu njihovih kupaca.

Jedna od važnijih komponenti brige za marku predstavlja i naše uvjerenje da uvijek pružamo najbolju podršku radionicama za popravak i lakiranje karoserije te ispunjavamo čak i njihova najzahtjevnija očekivanja.

Gradimo imidž marke na svim tržištima kako u zemlji tako i u inozemstvu. A svijet se okreće onoliko brzo koliko naši proizvodi mogu ispuniti svoju svrhu.


KADA JE U PITANJU KVALITETA
NE PRISTAJEMO NA KOMPROMISE.

Uz podršku vodećih proizvođača sirovih materijala i iskusnih autolakirera razvijamo najmodernije materijale, s kojima ćete uvijek biti korak ispred ostalih. Osnovni materijali, punila, bezbojni lakovi, razrjeđivači i ostali proizvodi su rezultati našeg vlastitog razvoja i proizvodnje. Sve navedeno osigurava Vam pristup novim, dokazanim i učinkovitim materijalima po pristupačnim cijenama.